Hoofdmenu:
Home
Hypotheekvormen
Zoeken
Links
Contact

Provincies:
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord Brabant
Noord Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid Holland

Populaire steden:
Den Haag
Amsterdam
Rotterdam
Almere
Eindhoven
Tilburg
Utrecht
Arnhem
Alkmaar
Haarlem
Breda
Amersfoort
Groningen
Enschede
Zoetermeer
Dordrecht
Hilversum
Hoofddorp
Zwolle
Lelystad
Nijmegen
Apeldoorn
Gouda
Almelo
Den Bosch
Deventer
Ede
Heerhugowaard
Alphen aan den Rijn
Bergen op Zoom


Home > Hypotheekvormen

Als u een nieuw huis wilt kopen dan komt daar een hoop bij kijken. Erg belangrijk is natuurlijk de ligging van de woning en de mogelijkheden die de omgeving biedt. Is er genoeg ruimte om het huis heen? Ligt het dicht genoeg bij het winkelcentrum? Op wat voor afstand ligt een school? Is er een plek in de buurt om te spelen of te wandelen? Het zijn allemaal vragen die u zichzelf moet stellen voordat u overgaat tot de aanschaf van een huis.

Naast uw persoonlijke wensen zijn er een aantal andere zaken waar u niet onderuit komt. Dat zijn vragen zoals; Wat heb ik te besteden? Wat kan ik lenen? Welke hypotheek past het beste bij mij? Het regelen van deze financiŰle zaken is een hoop gedoe en soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Om enigszins overzicht te krijgen hebben we op deze website een overzicht gemaakt van de meest voorkomende hypotheekvormen. Als u zichzelf ge´nformeerd heeft door middel van dit overzicht, kunt u via deze website direct een hypotheekadviseur bij u in de buurt vinden die u verder kan helpen met de financiŰle aspecten die komen kijken bij de aanschaf van uw droomhuis.

In het onderstaande overzicht kunt u meer lezen over de belangrijkste aspecten van de meest voorkomende hypotheekvormen. Voor een uitgebreid en persoonlijk advies kunt u uw locale hypotheekadviseur raadplegen.

Meest voorkomende hypotheekvormen:Copyright 2004 - www.design-a-web.nl